Ansök till posten som kommunikationsansvarig hos FENA Lund!

  • Är du intresserad av entreprenörskap?
  • Vill du testa dina kunskaper i praktiken?
  • Tycker du om kommunikation och PR?
  • Engagera dig i Lunds driftigaste studentorganisation!

 

FENA, Föreningen för Entreprenörskap och Nyföretagaranda, är en ideell organisation grundat av studenter vid Lunds universitet 2004 och är idag Sveriges största nätverk av entreprenöriella studenter. FENAs mål är att inspirera till entreprenörskap och visa på möjlighteten att skapa något nytt, och samtidigt ge studenter möjligheten att utöka sina nätverk.

 

Vi söker dig som har ett stort intresse för PR och sociala medier, tycker att företagande och entreprenörskap är spännande, och vill engagera dig i en studentorganisation med driftiga och sköna människor!

Som kommunikationsansvarig är du en del av FENA Lund,  med ansvar för att stärka varumärket, marknadsföra FENAs aktiviteter och sprida en positiv bild av entreprenörskap. Med stor frihet får du möjlighet att praktisera marknadsföring och kommunikation, men självklart även vara med och driva FENAs övriga aktiviteter.

De kanaler och medier som står till förfogande är bland annat nyhetsmail, hemsida, sociala medier (Facebook, Twitter, LinkedIn), samt vid större events även pressreleaser.

Skicka ett mail med en kort presentation av dig  själv och varför du skulle passa för posten till ordf@lund.fena.nu senast den 30:e januari. Vi utvärderar ansökningarna löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt!

 

Bästa hälsningar,
Styrelsen för FENA Lund

No comments yet

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.