Sök till FENA Helsingborgs styrelse!

Drivs du av människor med idéer? Vill du hjälpa till att göra dem till verklighet? Vill du vara med och driva Helsingborgs härligaste studentförening?

Om svaret är ja på ovanstående tre frågor så ska du absolut söka till FENA Helsingborgs styrelse. FENA är en organisation vars syfte är att boosta entreprenörskap och nyföretagaranda hos studenter. Vårt mål är att inspirera till entreprenörskap och pusha studenter att ta det där extra steget. Hur gör vi då detta? Jo, genom att varje månad anordna: inspirationsfrukostar, idéforum och TED-talks. Utöver detta anordnar vi sedan två år tillbaka eventet SMIE (Studentmästerskapen i Entreprenörskap). De poster vi söker är:

Ordförande: The one and only. Att axla rollen som ordförande för Helsingborgs enda entreprenörsförening för studenter är bland det roligaste du kan göra. Vi söker dig som har ett sjujäkla driv, inspireras av entreprenörskap och gillar att ta ansvar.

Vice Ordförande/Partneransvarig: Stöttestenen. Posten som vice ordförande innebär att du är ordförandes högra hand. Du deltar i inspirerande möten och har det övergripande ansvaret för att hålla ordförande på jorden. Som partneransvarig ingår även ansvar för relationerna med föreningens partnerföretag.

Ekonomiansvarig: King/Queen of Cash. Som ekonomiansvarig innehar du föreningens viktigaste jobb. Om du är en strukturerad person som gillar pengar, kommer det här att vara ett spännande och utmanande uppdrag! Du kommer att ta hand om föreningens ekonomi, sköta in- och utbetalningar samt bokföringen.

Projektkoordinator: The Doer. Som projektkoordinator förvaltar du FENAs stolta eventarv. Vi i FENA är mycket stolta över våra event och vi gillar nya storslagna idéer. I ditt ansvar ligger att planera och genomföra våra månatliga event samt utse projektledare för SMIE. Lockas du av att inspirera människor till att genomföra och delta i event är detta posten för dig.

 

Sök redan idag och följ två enkla steg:

1) Bestäm dig för vilken position du vill ha.

2) Skicka ansökan till ordf@hbg.fena.nu senast söndag 20/5.

No comments yet

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.