Projekt i Helsingborg

viacoin mining pool

En gång i månaden bjuder FENA Helsingborg in en spännande och inspirerande föreläsare till frukostförel��sning på Mindpark. Dessutom bjuder vi besökarna på en utsökt frukostbuffé. Här finns det goda möjligheter att mingla och träffa nya kontakter. Med andra ord: ett perfekt sätt att starta dagen på!

Evenemanget är helt kostnadsfritt. Besök vår Facebooksida för mer information om nästa inspirationsfrukost.

FENA Idéforum är ett av våra mest uppskattade event här i Helsingborg. Vi samlar alla möjliga personer så som studenter, egenföretagare, representanter från näringslivet och kommunen, m.fl. Alla har ett gemensamt intresse: idéutveckling. Kortfattat innebär det två timmar diskussion, skratt och idéutveckling av både seriösa och smågalna idéer. Vi håller till i kreativa lokaler på Mindpark som ligger i samma byggnad som Campus. Oavsett om du har någon idé som behöver utvecklas eller bara gillar att tycka till och brainstorma så är idéforum något för dig. Garanterad energi-kick utlovas!

Evenemanget är helt kostnadsfritt. Besök vår Facebooksida för mer information om nästa inspirationsfrukost.

Har du, som vi, alltför oftast suttit och tittat på TED-klipp och tänkt att “Jäklar vilket bra klipp det här skulle jag vilja diskutera med någon”? Nu är det möjligt. En gång varje månad träffas vi för att se och diskutera TED-klipp. Varje event har sitt tema och vi vågar lova b��de inspiration och intressanta diskussioner.

Håll utkik på vår Facebooksida gällande datum för nästa event (som självklart är gratis).

Årets bästa chans till att sätta fart på din spännande affärsid�������������������������������������������������� eller helt enkelt bara få umgås med andra likasinnade inspirerande och energifulla människor – Studentmästerskapen i Entreprenörskap (SMIE). Ett årligt event med fokus på entreprenörskap för universitets- och högskolestudenter i hela Sverige. Dagen fylls med motivation och inspiration till att ta steget från affärsidé till företag genom en tävling, inspirerande och aktiva workshops samt många visitkortsbyten deltagarna emellan.

Denna dag är gratis, vi bjuder på frukost, lunch och fika. Reseersättning erbjuds. Gå in och anmäl dig, läs mer om dagen och tävlingen på www.smie.se